Over het leven…….

Ik zat mij vandaag opeens te bedenken, dat ik al een hele tijd niets op mijn eigen site geplaatst had. Dus het is tijd voor een update, want er is genoeg te vertellen.

Laat ik beginnen, dat ik sinds april in Roelofarendsveen woon en dat bevalt mij best. We wonen in een rustige buurt van dit dorp. We hebben daar een mooi hoekhuis met een ruime tuin en……. er was ruimte voor een eigen studio! Nu heb ik een heerlijke ruimte om met mijn passie aan de gang te gaan: Muziek!

Ook qua werk heb ik een flinke verandering gehad. Sinds 1 oktober ben ik bedrijfsleider bij Blokker! Waarom deze keus? Minder uren werken, ideale werktijden en een gevoel wat ik erbij had. Na 18 jaar supermarkt was ik echt toe aan wat anders en na een maand kan ik zeggen dat dit zeker heel erg anders is. En het belangrijkste is: ik heb weer energie en tijd voor mijn grote passie: Muziek. Toen ik hier over nadacht heb ik ook besloten dat ik mijn eigen bedrijf (mime producties) echt wil richten op mijn passie. Het gevoel bij de huidige naam was niet helemaal goed, daarom heb ik naar lang nadenken besloten om per 1 januari verder te gaan als: ‘DS Music and Entertainment’  om mij echt te gaan richten op Muziek en entertainment.

Want muziek en geloof geeft mijn leven de meeste energie. Elke week zingen met Faith geeft zo ontzettend veel energie. Maar ook het dirigeren van het kinderkoor doe ik nog steeds elke week met heel veel plezier. Waar ik toch wel erg trots op ben, is dat mijn kindertjes samen met de kinderen van het koor LOSZ uit Rijpwetering live op tv gezongen hebben tijdens de eucharistieviering in oktober. (terug te kijken VIA DEZE LINK.

Ik zag dat de laatste post een dag voor het jubileumconcert was. Dit concert was echt geweldig om te doen (het hele concert is te kijken VIA DEZE LINK. Aan het begin van dit concert mocht ik de solo van In This House doen. Muzikaal was dit voor mij zeker een uitdaging, maar ik ben zeer blij met het resultaat.

Muzikale uitdagingen, misschien we het mooiste van muziek. Je grenzen opzoeken en vergroten. Om nog beter muziek te kunnen maken volg ik nu een jaar pianolessen. Na een jaar kan ik langzaamaan mezelf begeleiden en al wat liederen spelen. De grootste muzikale uitdaging blijft het om mensen te raken. Als we met Faith zingen horen we vaak van mensen dat ze geraakt zijn door onze muziek. Het is voor mij fijn om geloof over te brengen met muziek en mensen daarmee raken. Ik ben er van overtuigd dat muziek het geloof sterker kan maken. Door muziek (Faith) heb ik de keuze’s in mijn geloof gemaakt die mij maken wie ik nu ben! Dennis!

2018-10-30T20:52:33+01:00

Leave A Comment