Jubileumconcert Faith

Ik sta nu aan de vooravond van 1 van de leukste projecten wat ik in mijn leven gedaan hebt. 1,5 jaar geleden kwam ik met het idee aanzetten om het jubileum van Faith in het theater te vieren. Het plan van toen is uitgegroeid tot een geweldige show. De laatste weken waren druk, soms vermoeiend door de lange repetitiedagen en vergaderingen tot over middernacht. maar het allemaal waard. 

Faith is een jongerenkoor uit Roelofarendsveen waar ik nu ruim 3 jaar bij zing. Vanaf het eerste moment dat ik dit koor hoorde, was ik verkocht. Nu 3 jaar later kan ik het leven niet meer voorstellen zonder Faith. Naast het samen zingen is het een geweldig leuke groep mensen, die ook graag wil presteren. Naast zingen, zijn er ook veel vriendschappen ontstaan.

Mijn plan voor een theatershow werd al snel omarmd en toen eenmaal het theater, De Meerse in Hoofddorp was gevonden ging het helemaal los. Een jaar lang hebben we gerepeteerd, dingen aangepast, dingen erbij bedacht, maar vooral heel veel lol gehad. Afgelopen maandag kwam bij de generale repetitie alles bij elkaar. Het voelt goed! het wordt een gevarieerde show met Gospels, Mooie liedjes maar ook vol verrassingen (waar ik natuurlijk helemaal niets over ga zeggen). Wel kan ik zeggen dat ik een hele gave Solo ga doen!

Hoe ik me voel na de show? ik heb nog geen idee, de emoties zullen wel los gaan. Na het concert zal ik wel in een mega zwart gat vallen. Eerst bestond mijn leven uit het verbouwen in huis en het concert, daarna vooral uit ‘het concert’. Al kunnen we dan weer toewerken na 2 bruiloften en een tv viering.

Ik ben echt Megatrots op al mijn mede koorleden, morgen gaan we genieten en een geweldige show weggeven. Heb je nog geen kaarten? Koop ze nog snel via www.jongerenkoorfaith.nl 

2018-05-11T19:29:37+01:00

Leave A Comment