Blog tijd……

Ik ben de laatste weken zo druk geweest met verschillende dingen, dat ik mij net bedacht dat ik al een tijdje geen blog had gemaakt. Dus: TADAAAA, hier ben ik weer. Waar ben ik de afgelopen weken druk mee geweest?

Rijsbergen

Met Faith deden we dit jaar weer mee met het jongerenkorenfestival in RIjsbergen. Op 10 juni vertrokken we met het koor naar Rotterdam om eerst te zingen bij de priesterwijding van Eli Stok. Dit was een speciale gebeurtenis die wij muzikaal mochten ondersteunen met ons koor. Na de priesterwijding gingen we meteen door naar Rijsbergen. Eerst nog even gerepeteerd en daarna door naar het feestterrein voor de bbq en het feest. Om middernacht mocht ik nog even het podium op om voor de 6e keer mijn 28e verjaardag te mogen vieren.

De volgende dag was mijn auto helemaal volgezet met slingers en ballonnen en een heleboel leuke kaartjes. Om 13:25 was het zover en mochten wij ons optreden laten zien. Ik heb heerlijk gezongen met deze geweldige groep mensen en met resultaat. Een mooie 3e plaats bij de vak en publieksjury. In onderstaand filmpje is ons optreden te zien.

Tv-viering

Het was een echte Faithmaand in juni. Op zondag 25 juni mochten we zingen tijdens de LIVE eucharistieviering vanuit onze kerk. Na 2 weken repeteren hebben we een fantastische viering neergezet. We hebben ook heel veel reacties vanuit het hele land (en vanuit onze zuiderburen) morgen ontvangen. Alle liedjes staan inmiddels ook op youtube en zijn via de onderstaande afspeellijst te bekijken! Wederom ben ik ontzettend trots op mijn koor!!!!

Privé

Ook in mijn privé leven een aantal veranderingen gehad de afgelopen weken. Ten eerste ben ik sinds 29 juni eigenaar van mijn eigen bedrijf: mime producties. Mime staat voor: Media Internet Muziek Entertainment. Via dit bedrijf kan ik veel werkzaamheden die ik al een tijd doe, nu echt voor mezelf doen. Momenteel ben ik druk bezig met de site en hoop deze na de zomer volledig online te hebben. Ook ben ik sinds 3 juli in dienst bij VOMAR voordeelmarkt. Heb nu de eerste 2 weken erop zitten en heb het erg naar mijn zin. Een bedrijf met veel toekomstkansen. Ik werk momenteel in Amsterdam op de Kinkerstraat. Een echt stadsfiliaal met ook veel toeristen.

Kinderkoor

Ook heb ik voor de zomervakantie voor de eerste keer 2 liedjes tijdens een viering mogen dirigeren met het kinderkoor. Heel erg gaaf om te doen, al heb ik zelf nog het idee dat ik maar wat aan het doen ben. Ik sta toch voor een kinderkoor zonder enig dirigeer ervaring. Maar de kinderen doen aardig wat ik wil, dus dat gaat tot zover wel goed. Na de zomer neem ik de repetities over en gaan we ons voorbereiden op de komende 2 vieringen, waarvan de 2e viering al meteen samen met Faith en het Emanuelkoor is.

Vakantie

Nu nog 1,5 week werken en dan lekker 3 weken vakantie. De eerste week vakantie vertoeven we in België. Op maandag gaan we richting Brussel waar we 2 nachten slapen. De 3 dag bezoeken we een grote dierentuin in België waarna we doorrijden naar Antwerpen om daar nog 2 nachten te verblijven. De 2e week gaan we een aantal dagen met de boot weg en hebben we ook nog een gezellig etentje met Babs en Marco. De laatste week nog even naar een hotel aan de grens van Duitsland die we afsluiten met een bezoek aan Moviepark. Lekker 3 weken van alles en nog wat.

Ik wens jullie allemaal een fijne vakantie. Ik zal mijn 3 weken vakantie waarschijnlijk veel foto’s plaatsen en misschien nog wel een vlog of een blog.

 

2017-07-11T13:32:15+01:00

Leave A Comment