Faith Weekend

Zoals jullie weten zit ik op het jongerenkoor Faith. Elk moment met dit koor is geweldig en er komt een weer een mooi Faith weekend aan.

Voor de 9e keer doet Faith mee aan het Jongerenkorenfestival in Rijsbergen. Voor mij is het de 2e keer dat ik dit festival mag meemaken en de vorige editie vond ik een ontzettend leuke ervaring. Dit weekend staat niet alleen maar in het teken van ons optreden op het jongerenkorenfestival. Ons koorlid Eli wordt zaterdag tot priester gewijd in de kathedraal in Rotterdam. Wij zijn natuurlijk met het hele koor aanwezig bij deze bijzondere viering. Ook mogen wij tijdens deze viering een aantal liedjes zingen.

Na deze viering rijden we met het koor door naar Rijsbergen. Eerst nog even repeteren en daarna lekker feesten, om de volgende ochtend weer fris en fruitig op te staan en ons gereed te maken voor het optreden. Welke liedjes we gaan zingen, is nog even geheim. Wel zijn we LIVE via : http://www.livestream.stake5.be/ te volgen. Ons optreden zal rond 13:25 starten.

Meedoen is belangrijker dan winnen, misschien wel een beetje ons motto. Wij zijn tevreden met het programma wat wij gaan neerzetten, we hebben er hard voor geoefend en zetten ons voor 1000% in. Het is het belangrijkste om plezier te hebben in het zingen en dat plezier is er zeker.

Ons optreden in 2015 is nog steeds terug te kijken op Youtube:

2017-06-08T15:39:34+01:00

Leave A Comment