Trots

Volgens mij heb ik al een paar keer in een blog verteld dat ik bezig was met de nieuwe site van Faith. Gisteren was het zover en ging de site officieel online.

Ik heb in mijn leven wel vaker sites gemaakt, al heb ik hier nooit les of een opleiding in gehad. Door informatie van het internet en gewoon uitproberen heb ik mezelf een hoop geleerd. Nu heb ik nog nooit zoveel werk gestoken in een site als in die van Faith. Heel eerlijk, ik ben best een beetje trots. De site bevat o.a. een afschermt ledengedeelte, muziekspeler, mooie agenda en nog veel meer.  Gisteren heb ik al hele leuke reacties gekregen. Nu komt nog het lastigste: de site up to date houden. Met de komende activiteiten en vieringen: Koorkamp, RIjsbergen en de tv viering, moet dit zeker goedkomen. Het wordt dus een drukke Faithtijd de komende 1,5 maand.

Bekijk allemaal de site op www.jongerenkoorfaith.nl

na het maken van deze site, kan ik meteen naar het volgende project. Op dit moment kan ik er nog niet teveel over los laten, maar binnenkort komt er zeker meer informatie. Ik loop al een tijd met dit idee en ga hier nu eindelijk werk van maken. Houd mijn site in de gaten ūüôā

 

 

 

2017-05-02T14:57:40+01:00

Leave A Comment