Iets met deuren…..

je kent het gezegde wel: Waar deuren sluiten, gaan andere deuren open. Soms moet je de deuren zelf sluiten om andere deuren open te maken. Ik heb daarom besloten om te gaan stoppen met mijn hobbybedrijfje “Showentertainment” De website zal nog tot de zomer online staan en daarna verdwijnen van het internet.

Maar Dennis? Stop je dan helemaal met alles?

Neeeeee, natuurlijk niet. De naam showentertainment heb ik ooit bedacht toen ik ben begonnen met het muziek draaien op feestjes en het zingen van allemaal meezingers. Nu ongeveer 10 jaar later wil ik dingen professioneler gaan doen, maar ook alles breder dan ik nu doe. Ik ga daarom stoppen met het aanbieden van discoshows (wat ik nog wel bij vrienden en kennissen blijf doen) en mij richten op o.a. muziek maken.

Er komt dus een nieuw bedrijf aan (een naam ben ik nog aan het bedenken). Het wordt een combinatie van Cultuur, Entertainment, Media en Internet. Meer ga ik er nu nog niet over naar buiten brengen, ook omdat ik zelf nog druk aan het brainstormen ben. Over hoe ik het 1 en ander ga organiseren, onder welke naam ik me ga laten inschrijven en wat de activiteiten precies gaan worden. Maar zal zeker in de komende blogs naar buiten komen. In ieder geval ga ik mijn hart volgen…….

Liefs,
Dennis

 

2017-04-28T13:08:33+01:00

Leave A Comment